Catering

Korytka

Korytko biesiadne

10 - 20 osób

  • Golonka z kością 4 szt.
  • Pieczeń z karczku 4 szt.
  • Żeberko pieczone 4 szt.
  • Szaszłyk mieszany 4 szt.
  • Udko w formie rolady z pieczarkami 4 szt.
  • Dodatki: ziemniaki opiekane 1,5 kg, kapusta zasmażana

550 zł

Patery

Patera mięs I

6-8 os. Kotlet schabowy z pieczarkami i serem 3 szt, Rolada drobiowa ze szpinakiem i serem feta 3 szt, Eskalopki w cieście z sezamem 3 szt, Schab po szwajcarsku z ananasem 3 szt Dodatki: ziemniaki opiekane 1 kg, sałatka nicejska

320 zł

Patera mięs II

12-14 os. Rolada wołowa 5 szt, Kotlet Devolaille 5 szt, Kotlet Cordon z szynką i serem 5 szt, Filet z grilla z pomidorem i serem 5 szt, Nagetsy 5 porcji, Dodatki: Ziemniaki opiekane 2 kg, sałatka z czerwonej kapusty

600 zł

Patera rybna

6-8 os. Filet z łososia smażony 150g 4 szt, Miruna nowozelandzka w cieście 150g 5 szt, Pstrąg smażony w całości 3 szt Dodatki : Ziemniaki opiekane 1 kg, warzywa gotowane

380 zł

Patera zimnych przekąsek

6 os. Wędzonki z naszej wędzarni, kabanosy, sery, tartinki z łososiem, kiełbaski w cieście francuskim, roladki z tortilli. Odbiór osobisty po wcześniejszym ustaleniu godziny. Kaucja za korytka , patery i salaterki 100 zł (gotówka). Możliwość domówienia domowych pierogów , innych rodzajów mięsa lub sałatek.

130 zł